80/10/10 Életmód Blog

80/10/10 Életmód Blog

2016. július 05. - Patri21

nevtelen3_1.png

Az oldal azért jött létre, hogy motivációként szolgáljon mindazoknak, akik egy egészséges élet elérésére vágynak. Hiszem, hogy a 80/10/10 alacsony zsírtartalmú nyers vegán étrend és az ehhez tartozó sportolási, életviteli szokások mindenkinek jó kiindulási alapot jelentenek majd saját egészségének megalapozásához.

Mit is jelent a 80/10/10 (811) alacsony zsírtartalmú nyers vegán étrend?nevtelen2.png

Nekem személy szerint azt, hogy a legmegfelelőbb táplálékkal láthatom el a testemet. Az étrend elméleti hátterére külön menüpontot fogok létrehozni. A gyakorlati megvalósításban segítenek a Blog bejegyzések, amelyekben hasznos recepteket, ötleteket találsz.

Ez a friss, érett, nyers gyümölcsök és zöldségek fogyasztásán alapuló étrend lehetővé teszi az emberi szervezet optimális működését. Ennek következtében egészségesebbnek, életerősebbnek érezhetjük magunkat.

nevtelen2.png

Mitől egyedi ez a blog?

A vegetariánus életmód egyre elterjedtebbé válik a világon, ennek köszönhetően egyre több a világhálón a vegetariánus, vegán és nyers vegán témával foglalkozó honlap. Hiányzik azonban egy kizárólag a 80/10/10 alacsony zsírtartalmú nyers vegán életmódról szóló magyar nyelvű internetes oldal.

A blogomon azt szeretném bemutatni, hogy hogyan lehet ezt az étkezési stílust beépíteni a hétköznapi magyar emberek életébe. Gyors és egyszerű receptekkel, könnyen hozzáférhető alapanyagokkal dolgozom.

A célom az, hogy minél többen tudomást szerezzenek erről az étrendről és az egészségre gyakorolt pozitív hatásairól.

vegetables.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://811eletmod.blog.hu/api/trackback/id/tr58868130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása